Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Stacey Rookhuizen adviseert ondernemers

30 augustus 2011 - Vanaf deze week kan jong talent zich inschrijven voor de derde editie van ondernemerscompetitie ‘The Enterprize Contest’. Jongeren van 18 tot 30 jaar die in Rotterdam wonen, werken of studeren én een goed ondernemersidee hebben, kunnen met deze wedstrijd hun droom waarmaken.

Ook dit jaar is er een spannend programma. Zo geeft X-Factor jurylid Stacey Rookhuizen de deelnemers advies over het ondernemersvak. Deze succesvolle dame onderneemt al sinds haar zestiende en weet alles over het vertalen van een goed idee naar een eigen toko. De winnaar van ‘The Enterprize Contest 2011’ neemt niet alleen een geldprijs van 2.000 euro mee naar huis, ook kan hij of zij gebruikmaken van een bedrijfscoach, een microkrediet van maximaal 20.000 euro en een half jaar gratis bedrijfsruimte. 

Aanmelding en selectie
Jonge Rotterdammers met een goed idee voor een eigen bedrijf kunnen zich tot 1 oktober 2011 online aanmelden op . Uit de aanmeldingen zal de jury de 75 beste deelnemers selecteren. Zij worden uitgenodigd voor het Inspiratieweekend op 15 en 16 oktober, waar topondernemers als Fabiënne de Vries, Leen Zevenbergen, Kees de Koning, Remy Verhoeven en Stacey Rookhuizen hun ervaringen delen. 

Ondernemerstalent van 2011

Doordat deelnemers van The Enterprize ideeën uitwisselen en workshops volgen, verbreden zij hun kennis en scherpen zij hun ondernemersinstinct verder aan. Ze leren van situatieschetsen uit de praktijk en krijgen motiverende tips voor het schrijven van een professioneel bedrijfsplan. De publieksfavoriet en de 24 deelnemers met de meest realistische en originele plannen gaan uiteindelijk door naar de finale op 12 november 2011. De winnaar van The Enterprize Contest zal worden uitgeroepen tot Ondernemerstalent 2011.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.