Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Mkb-accountants verleggen grenzen

15 augustus 2011 - Accountants in de mkb-sector verleggen hun grenzen. Door de internationalisering op de arbeidsmarkt liggen er voor veel accountants nieuwe mogelijkheden buiten de traditionele mkb-markt.

Dat schrijft Managersonline. Dat midden- en kleinbedrijven hun vleugels uitslaan naar het buitenland is alleen maar gunstig. Onderzoek toont aan dat deze bedrijven in binnen- en buitenland een sterkere marktpositie hebben, innovatiever zijn en hoger scoren op resultaat en continuïteit. De accountant kan de mkb`er zeer goed bijstaan in de overgang naar een buitenlandse vestiging. 

Accountants in het buitenland
Allereerst kan de accountant vanuit een eigen buitenlandse vestiging bijstand verlenen aan de mkb`er. Daarnaast kan een samenwerkingsverband opgezet worden met accountants in het buitenland. Tot slot heeft de accountant de mogelijkheid om vanuit Nederland de internationaliserende klant bij te staan.


Bron: De Accountant Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.