Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

3 augustus 2011 - Na een proef van bijna een jaar heeft KLM besloten om optionele, betaalde catering in te voeren in de economy class op vrijwel alle intercontinentale vluchten vanaf Amsterdam. Passagiers in de economy class en in de Economy Comfort-zone kunnen kiezen uit vier maaltijden: vegetarisch, rijsttafel, Italiaans en Japans.

Dat schrijft Zakenreis.nl. De prijzen variëren van twaalf euro voor de vegetarische maaltijd tot vijftien euro voor de Japanse gerechten. Volgens de nieuwe directeur KLM Nederland, Harm Kreulen, past het besluit om de betaalde catering uit te rollen in het gehele intercontinentale netwerk bij de wens van de passagier om de reis op persoonlijke behoeften af te stemmen. De standaardmaaltijden blijven gewoon bij de prijs inbegrepen. 

Reserveren
Passagiers kunnen nu vanaf 90 dagen tot 48 uur voor vertrek de maaltijden bestellen via Manage My Booking of bij boeking van een vliegticket op de KLM-website voor vluchten met vertrek vanaf 14 september. De maaltijden zijn alleen beschikbaar op vluchten vanaf Amsterdam naar intercontinentale bestemmingen, met uitzondering van Tel Aviv, Toronto, San Francisco en Caïro. Daar worden al heel veel speciale maaltijden besteld in verband met medische, religieuze of ander speciale wensen. Daardoor is het operationeel niet mogelijk om ook nog eens de betaalde catering te introduceren, stelt KLM. 

Business Class
KLM onderzoekt de mogelijkheid om op de lange Europa-vluchten, zoals naar Istanbul, Moskou, Athene en Lissabon, het concept ook in te voeren. Daarnaast overweegt de maatschappij om ook de passagiers in World Business Class speciale maaltijden aan te bieden naast de standaardkeuze uit drie maaltijden. Daarvoor hoeven zij dan niet te betalen. In september wordt dit idee getest op vluchten naar Singapore en Kaapstad.


Bron: Zakenreis.nl Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.