Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Twitterende passpiegel praat met Facebook

19 juli 2011 - Twitteren deden de interactieve passpiegels van Nedap Retail al. Sinds kort is er ook een lijntje met Facebook. Wie voor de spiegel staat, kan met een druk op de knop een bericht plus foto versturen en zijn vrienden direct een reactie vragen op de outfit die op dat moment gepast wordt.

De interactief communicerende Tweet Mirror is bezig aan een opmars in modewinkels in binnen- en buitenland. Steeds meer ondernemers zien wel wat in de Tweet Mirror, die niet alleen een hoog fun-gehalte heeft, maar met zijn interactieve mogelijkheden ook typisch een product van deze nieuwe tijd is. 

Prijzenregen
Nedap Retail ontving voor de spiegel een digital award in de categorie Best Interactive van Popai. Eerder had de spiegel de Retail Technology award gewonnen in de categorie Best Customer Experience, uitgegeven door het internationale EHI Retail Instituut.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.