Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Jaap Blokker overleden

6 juli 2011 - Jaap Blokker, bestuursvoorzitter van Blokker, eigenaar van onder andere Blokker, Bart Smit, Intertoys en Xenos, is gisteren op 69-jarige leeftijd overleden. Blokker was van 1976 tot 2010 bestuursvoorzitter van de multinational waarvan hij samen met zijn broer Albert eigenaar was.

Dat meldt onder ander Nu.nl. Blokker werkte in totaal 45 jaar bij het bedrijf, dat hij uitbouwde tot een internationale onderneming met vestigingen in elf landen en een jaaromzet van 2,8 miljard euro. Hij staat op de zevende plaats op de Quote 500 met een geschat vermogen van 1,6 miljard euro. Bij het concern werken 25.000 medewerkers

Opvolger
Blokker kampte al enige tijd met gezondheidsproblemen. Het was zijn nadrukkelijke wens een opvolger uit de Blokker-familie te halen, maar tot dusverre bleef die zoektocht zonder resultaat. De grootste kanshebber lijkt zijn neef Roland Palmer. 

Inspirator

"Met het overlijden van zijn voorzitter verliest de Raad van Bestuur van Blokker Holding B.V. een groot inspirator die alom wordt bewonderd voor hetgeen hij tot stand heeft gebracht," aldus het bedrijf.


Bron: Nu.nl Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.