Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Opleiding zonder doorgroeimogelijkheden is weggegooid geld

6 juli 2011 - Werkgevers die investeren in trainingen maar hun personeel geen kansen geven om verder te groeien, verspillen in feite hun geld en bespoedigen het personeelsverloop. Dit blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Iowa.

Heeft u die doorgroeimogelijkheden niet, dan kunt u misschien maar beter ook geen opleidingen aanbieden. U maakt uw werknemers dan alleen maar interessanter voor andere ondernemingen. Werknemers op hun beurt blijven alleen als ze doorgroeimogelijkheden zien die passen bij hun opleiding en ervaring. 

Meer dan doorgroeien
Het is overigens niet zo dat alle werknemers per se een hogere functie willen. Goede begeleiding en baanrotatie, plus een goede relatie met de direct leidinggevende kan ook het gevoel geven dat er carrièrekansen zijn en inspireren om te blijven. Wees in ieder geval duidelijk over welke mogelijkheden er zoal zijn binnen de onderneming. Soms zijn er meer dan uw mensen denken.


Bron: Management Issues Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.