Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Brisk Magazine en BC.nl gaan samen

4 februari 2021 - Brisk Magazine en BC.nl gaan voortaan samen door onder de naam BC.nl, de grootste ondernemersportal van Nederland. BC.nl biedt volledig gratis ondersteuning aan kleine en middelgrote bedrijven op het gebied van belastingen, personeel, marketing en ict.

BC.nl en Brisk Magazine zijn beide bekende titels voor kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen zij het grootste MKB-platform van Nederland. Het was een logische keuze om de twee ondernemer-websites samen te laten gaan nadat UFE Groep holding eigenaar werd van beide titels.

Ondernemersinformatie
Voor de lezers en abonnees van zowel Brisk Magazine als BC.nl verandert er niets. Elke dag levert BC.nl het laatste ondernemersnieuws en helpt MKB’ers met gratis checklists, voorbeeld documenten en inzichten. Daardoor bespaart een MKB-bedrijf honderden of zelfs duizenden euro’s, omdat het geen dure adviseurs, accountants of juristen hoeft in te huren.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.