Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

De zakelijke telefoon in 2019

Wat kunt u verwachten van de zakelijke smartphone in 2019?

De zakelijke telefoon in 2019

29 augustus 2019 - De zakelijke telefoon is onmisbaar geworden in deze 24-uurseconomie. Even snel uw e-mail checken, de afmetingen van een kantoorpand doorgeven of een pitch doen terwijl u alleen uw smartphone mee hebt. In 2019 kan het allemaal en zelfs in vrijwel elke prijsklasse.

Vroeger was het simpel voor de zakenman of –vrouw. Toen had BlackBerry de zakelijke markt volledig in handen. Nadat Apple het begrip smartphone tot leven bracht werd het al lastiger. De Apple telefoons vonden gretig aftrek en inmiddels is Apple de nummer twee smartphone fabrikant. Als u van plan bent om in 2019 een zakelijke telefoon te kopen dan is er volop keuze. Waar voldoet de zakelijke telefoon in 2019 aan? Beste Deal legt het u graag uit.
 
De zakelijke telefoon in 2019 is betrouwbaar
Bij het kopen van een zakelijke telefoon wilt u een betrouwbare keuze maken. De huidige top drie smartphone fabrikanten komt in dat geval automatisch naar boven. Geen wonder, want zowel Samsung, Apple als Huawei maken uitstekende zakelijke telefoons. Toch is er in 2019 meer keuze. Als u veel e-mails verstuurd op uw smartphone, dan is een fysiek toetenbord net wat prettiger. In dat geval is BlackBerry een betrouwbare keuze. Het merk verkoopt verschillende BlackBerry telefoons met een handig QWERTY toetsenbord. Tegenwoordig is Android ook van BlackBerry het besturingssysteem. Ook Nokia en Google zelf maken telefoons die interessant zijn.
 
Up-to-date
Want betrouwbaar is natuurlijk ook veilig. Wilt u als eerste de laatst updates? Dan is een Nokia telefoon een slimme keuze. Het Finse merk is helemaal terug en maakt robuuste telefoons met het gebruiksvriendelijke Android One besturingssysteem. Een groot voordeel van Android One is dat u razendsnel de nieuwste update krijgt. De telefoons van Nokia zijn doorgaans niet zo hoog geprijsd zodat u de apparaten in één keer kunt afschrijven.
Zoekt u het absolute topmodel voorzien van de nieuwste technieken? Dan kunt u tegenwoordig ook bij Google zelf terecht. De softwaregigant maakt de krachtige Google Pixel telefoons. Het zijn premium telefoons voorzien van de nieuwste technieken, goede camera’s en ze bieden een pure Android ervaring.
 
De zakelijke smartphone in 2019 is waterdicht
U wilt natuurlijk overal bereikbaar zijn en voor de Nederlandse zakenman of –vrouw betekent dat ook in een regenbui. Voor een zakelijke telefoon in 2019 is het daarom van belang dat de telefoon waterdicht is. Sinds enkele jaren zijn de topmodellen van de belangrijkste merken steevast waterdicht. Voor de zakelijke gebruiker een must. U zou maar een koffiemok omstoten of dat ene telefoongesprek missen door een regenbui. Dat kunt u geld kosten! Tip: een waterdichte telefoon hoeft echt geen 1.000 euro te kosten, want de topmodellen van vorig jaar zijn ook waterdicht en veel goedkoper.
 
S Pen
Al jaren maakt Samsung speciaal voor de zakelijke markt de Galaxy Note serie. Top telefoons met de nieuwste specificaties en een handige S Pen die volledig in de behuizing van de telefoon verdwijnt. De S Pen van de nieuwste generatie, de Samsung Galaxy Note 10 is zelfs nog handiger. De pen kunt u via Bluetooth koppelen aan de smartphone. Vervolgens kunt u op een afstandje een foto maken of een dia door klikken tijdens een presentatie. De S Pen vindt u alleen in de Note lijn van Samsung. Toch is er goed nieuws voor iOS gebruikers. Want zeer waarschijnlijk zal de nieuwe Apple iPhone van 2019 met ondersteuning komen voor een pen.
 
Genoeg geheugen en rekenkracht
Tot slot is er nog een aspect waaraan de zakelijke telefoon moet voldoen. De smartphone moet voldoende geheugen hebben voor al uw bestanden en u wilt natuurlijk meerder apps tegelijkertijd draaien. In verband met werkgeheugen kunt u het beste kiezen voor een telefoon met minstens vie GB aan werkgeheugen. Wilt u er zeker van zijn dat apps en games soepel draaien voor de komende twee jaar? Dan kunt u het beste een topmodel kopen van 2018 of van dit jaar. Als het gaat om opslaggeheugen dan is 64 GB vaak voldoende. 128 GB wordt de nieuwe standaard voor het middensegment en topsegment.
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.