Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Genomineerden Mediabedrijf van het Jaar bekend

27 september 2010 - FD Mediagroep, Radio 538 en André Rieu Productions BV zijn de drie genomineerden voor de award ‘Mediabedrijf van het Jaar’ die op 30 september op het Nationaal Omroepcongres zal worden uitgereikt.

Afgelopen vrijdag heeft de jury, bestaande uit Ton Verlind, Nico van Eijk, Herbert Blankensteijn en Jan Muller, overleg gehad over de inzendingen. Uit een diverse en verrassende longlist zijn de drie genomineerden gekozen 

Tiende keer
Het is voor de tiende keer dat de award "Mediabedrijf van het Jaar" wordt uitgereikt. De award wordt ieder jaar uitgereikt aan het mediabedrijf (in de breedste zin van het woord) dat excelleert op managementkwaliteiten, bedrijfsprestaties, imago, continuïteit en innovatie. 

Vorige winnaars
Eerdere winnaars sinds 2001 waren in chronologische volgorde: Cameo Media, Eyeworks, WK Producties, BNN, L1, RVU en Endemol Nederland, de NOS en Omroep MAX.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.