Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

21 april 2011 - Een nieuwe stortmethode, oftewel ‘het nieuwe storten’, moet de veiligheid voor kleinere bedrijven met contant geld op de werkvloer sterk vergroten. In plaats van zelf of een van de medewerkers met de dag- of weekomzet over straat te laten gaan, kunnen ondernemers hun contante geld gewoon op de eigen werk- of winkelvloer afstorten.

Het nieuwe storten is een laagdrempelig en vooral goedkoop alternatief voor het zelf storten bij de bank of in een nachtkluis. 

Preventieve verbetering
Veel kleine winkeliers of ondernemers zijn niet goed op de hoogte hoe zij de veiligheid binnen hun eigen zaak, ondanks de aanwezigheid van cash, preventief kunnen verbeteren. Hoewel grootwinkelbedrijven mede dankzij hun schaalgrootte kunnen blijven investeren in preventieve maatregelen en winkelsystemen, ondernemen MKB’ers vaak pas actie als het kalf al verdronken is. 

Populair betaalmiddel
Omdat contant geld populair blijft onder consumenten, is er in kleinere zaken vaak nog volop cash aanwezig. Om ook deze ondernemers tegemoet te komen, introduceerde G4S Cash Solutions daarom recent ‘Het Nieuwe Storten’: cash afstorten in de eigen winkel of op de werkvloer, tegen juist een voor MKB toegankelijk tarief.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.