Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

De voordelen van een privéchauffeur

23 augustus 2018 - Weer lang in de file gestaan waardoor u minder facturabele uren kunt maken bij een klant of op kantoor? Of moet u in het centrum van een grote stad zijn en hebt u geen zin om u druk te moeten maken over parkeren of reizen met het openbaar vervoer? Dan is het inhuren van een privéchauffeur een goede oplossing.

Tom van Zeeland van Privechauffeur.nl vertelt meer over de voordelen.
 
Comfortabel reizen tegen lage kosten
Van Zeeland merkt dat veel mensen een vooroordeel zouden hebben over het hebben van een privéchauffeur. "Het wordt gezien als iets heel decadents, iets dat alleen directieleden van grote bedrijven zouden hebben. Daarnaast ook als iets dat waarschijnlijk heel duur is. Maar een privéchauffeur is al in te huren voor een heel schappelijk bedrag per uur, eventueel zelfs met auto. Daardoor kunt u comfortabel reizen zonder dat het veel kost. Geen gedoe met een parkeerplek zoeken, hoge parkeerkosten of eventuele parkeerboetes. En u hoeft ook niet het drukke openbaar vervoer in, waar u zich vooral tijdens spitstijden als sardines in een ton voelt."
 
Uw reistijd nuttig besteden
Volgens Van Zeeland levert een privéchauffeur ook tijdwinst op, zodat u meer uren aan uw werk als ondernemer kunt besteden. "Zojuist noemde ik al dat u geen tijd kwijt meer bent aan het zoeken van een parkeerplek. Maar daarnaast kunt u eigenlijk de gehele reistijd  veel efficiënter besteden. U hoeft zich niet druk te maken over het verkeer, maar kunt u volledig focussen op bijvoorbeeld het maken of controleren van een offerte, of het plegen van wat telefoontjes naar klanten of leveranciers. Of wat dacht u van de voorbereiding op een belangrijke vergadering?"
 
Een moment van ontspanning
Daarnaast kan een privéchauffeur ook juist zorgen voor meer ontspanning. Van Zeeland: "Ondernemers staan bekend om de lange dagen die ze maken, en niet zelden ook het maken van uren gedurende het weekend. Naast dat u reistijd kunt gebruiken om te werken, kunt u deze ook juist benutten als een moment van ontspanning. Even naar muziek luisteren waarvan u tot rust komt, of zelfs even een powernap doen."
 
Veiliger vervoer voor uzelf en andere verkeerdeelnemers
Bovengenoemde voordelen hebben nog een ander positief gevolg, zo weet Van Zeeland. "Het is algemeen bekend dat mensen in de auto veel afgeleid zijn door andere zaken. Dit zal helemaal voor drukke ondernemers gelden. Doordat u zich echter door iemand laat rijden die volledige aandacht voor het verkeer heeft, neemt de kans op ongelukken af. Niet alleen een voordeel voor uzelf, maar ook voor andere weggebruikers."
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.