Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

12 april 2011 - Aannemingsbedrijf Van den Tempel Bouw & Ontwikkeling krijgt vrijwel geen opdrachten meer van de gemeente Schiedam. De oorzaak is een privégeschil met de burgemeester, Wilma Verver-Aartsen.

Hierover bericht vakblad Cobouw.

De Schiedamse bouwer lijdt hierdoor aanzienlijke schade. Directeur Richard Breugem reageert op publicaties in het AD/Rotterdams Dagblad. Ambtenaren van de gemeente Schiedam hebben in die krant gezegd dat zij op last van de Schiedamse VVD-burgemeester Wilma Verver-Aartsen geen opdrachten meer aan Van den Tempel mogen verstrekken.

Rekening van drie ton
Van den Tempel – sinds 2003 hofleverancier – behoorde altijd tot de huisaannemers van de gemeente. Het bouwbedrijf kwam met de burgemeester en haar echtgenoot in conflict na de verbouwing van hun woning in 2008. Van den Tempel heeft beslag laten leggen op het huis, omdat er nog een rekening van ruim drie ton openstaat.


Bron: Cobouw Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.