Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

De vier basiseisen voor een goede koffiemachine op de zaak

10 april 2018 - Goede koffie is bijna een basis arbeidsvoorwaarde en ook nog eens een teken van gastvrijheid richting uw klanten en relaties. Een goede koffiemachine met lekkere koffie is daarom van wezenlijk belang voor uw bedrijfsvoering. Hier moet u op lettten bij de aanschaf van een nieuwe koffie-oplossing. Weet u al wat u zoekt? Vraag dan gratis 4 vrijblijvende offertes aan.

Brisk Magazine heeft samen met Beterinzaken.nl diverse leveranciers geselecteerd. Vul direct uw koffiewensen in en ontvang gratis en vrijblijvende vier offertes op maat of lees verder...

1. Smaak
Koffie moet lekker zijn, dat spreekt voor zich. Maar daar zijn gradaties in en over smaak valt niet te twisten natuurlijk. Instant koffie en filterkoffie hebben het voordeel dat ze snel worden bereid en relatief goedkoop zijn (zowel de machine als de koffie). Bonenkoffie is maximaal vers  en meestal ook iets sterker van smaak. De machines en koffiebonen zijn vaak wel iets duurder.

Ook smaakvariaties zijn belang. Wilt u met hetzelfde gemak een gewoon kopje koffie zetten, zowel als een espresso, een caffé macchiato, een cappuchino of een café au lait. En misschien wilt u ook wel warme chocolademelk of een kopje thee kunnen serveren.

2. Prijs
Koffie moet lekker zijn, maar ook niet te duur. Volautomatische bonenmachines met diverse smaakvarianten zijn vanzelfsprekend iets prijziger dan een instant koffiezetter op basis van instant coffee of filterkoffie. Ook de mate van service die u wenst van uw leverancier heeft invloed op de prijs. U kunt kiezen voor full service, maar u kunt ook bepaalde onderhoudsklusjes zelf te doen.

3. Capaciteit
Uw koffieoplossing moet natuurlijk zijn afgestemd op het aantal gebruikers (werknemers + gasten). De leveranciers die Brisk Magazine voor u heeft gelecteerd kunnen oplossingen bieden van 14 personen tot 500+ gebruikers.

4. Gebruikersgemak
Niet alleen het bedieningsgemak van uw koffiemachine is belangrijk, ook de mate waarin u zelf kleine terugkerende klusjes zoals het schoonmaken van de machine zijn van belang. In het algemeen zijn er oplossingen van in feite alles zelf doen tot volautomatische machines en volledige service van uw leverancier. 

Alle oplosssingen die u op basis van bovenstaande criteria kunt kiezen worden aangeboden door de leveranciers die Brisk Magazine voor u heeft geslecteerd. Vraag geheel vrijblijven vier verschillende offertes op die aansluiten bij uw specifieke wensen. U ontvangt de offertes al binnen 24 uur en die verplichten u tot niets.

VRAAG VRIJBLIJVEND EN GRATIS 4 OFFERTES AAN

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.