Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

De vijf favoriete kerstpakketthema’s van 2017

28 september 2017 - Al in de negentiende eeuw gaven boeren hun knechten in december een kerstpakket als blijk van waardering, meestal een mand met eten en drinken. Tegenwoordig zijn de meeste foodpakketten themagericht en bevatten ze – naast eten – ook een heus cadeau.

Met welke themapakketten verwennen Nederlandse werkgevers hun medewerkers anno 2017? Kerstpakketten.nl zocht het uit. 
 
Scandinavisch design
Met stip op één staan producten in Scandinavische stijl. Deze stijl kenmerkt zich door een ingetogen vormgeving en een mix van natuurlijke materialen met kleurrijke aspecten. Warme dekentjes, woonaccessoires van eerlijk hout, buitenkacheltjes; Nederland is er dol op.
 
Ice en fire: de winterbarbecue
Barbecueën en winter worden meestal niet in één adem genoemd. Toch bevat een aanzienlijk deel van de pakketten die worden verkocht barbecues of barbecuebenodigdheden. Feestelijke sausjes, marshmallows, speciaalbiertjes en een bijpassende koeltas maken het geheel compleet.  
 
Goede voornemens
Ziet u uw medewerkers graag gezond het nieuwe jaar in gaan? Kies dan voor een kerstpakket waar het thema gezondheid vanaf spat. Inclusief smoothiemaker, infuser of saladeschaal. Verder zijn vers fruit, noten, biologische sapjes, thee en zelfs flessen water populair. 
 
Relaxing 
Over goede voornemens gesproken, ‘minder stress’ is er ook zo een. Vandaar dat veel werkgevers hun teamleden verrassen met een handig mee te nemen en comfortabele SeatZac. Even met lucht vullen en voilà, u kunt chillen waar u maar wilt. Ook andere relaxproducten zoals kaarsen, wijn en multifunctionele poefen zien we dit jaar weer veelvuldig terug. 
 
Bedankt!
‘Zeg het met een kerstpakket’ is in 2017 helemaal van toepassing. Zo is de BEDANKT-lijn populair. Op de verpakking van elk product staat een letter van het woord ‘bedankt’. Andere veel verkochte kerstpakketten bevatten producten met krachttermen op de verpakking, zoals ‘samenwerken’, ‘loyaal’, ‘groei’ en ‘keep going’. 
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.