Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nu ook mobiel parkeren met uw smartphone

14 maart 2011 - U gebruikt uw smartphone al om te bellen, mailen en navigeren. En nu kunt u er ook mee parkeren. Dankzij de Park-line app. U installeert de app, start hem op zodra u parkeert, bevestigt de parkeerzone en staat direct betaald geparkeerd. Bij terugkomst stopt u de parkeeractie met één druk op de knop.

Declareren doet u vervolgens eenvoudig middels de maandelijks BTW gesplitste factuur. Middels de app kunt u details van de laatste vijf parkeertransacties oproepen en ook is het mogelijk de app met zowel een privé als een zakelijk account te gebruiken zodat u de parkeerkosten eenvoudig kunt scheiden. 

Gratis downloaden
Naast de Android app bestaat er ook een iPhone applicatie en kunnen gebruikers zich eveneens aan- of afmelden via de mobiele website, door te bellen of te SMS-en. De nieuwe Android applicatie is in 27 Nederlandse steden te gebruiken en gratis te downloaden op de Android Market:

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.