Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Energiezuinige vluchtwegaanduiding fiscaal aftrekbaar

4 mei 2016 - Juist als het op veiligheid aankomt, moet u weten waar u aan toe bent. Bij een noodontruiming van een bedrijf of instelling is een duidelijke vluchtwegsignalering vereiste nummer een. Die verwijst medewerkers en bezoekers naar de veilige uitweg en verzamelplaats. De signalering is een eis van verzekeraars en maakt onderdeel uit van de bedrijfshulpverlening en het evacuatieplan.

In Nederland is vluchtwegaanduiding in gebouwen redelijk vanzelfsprekend. Soms wat minder opvallend - maar wel aanwezig. Gebruikers van de gebouwen zijn zich daarvan vaak niet eens bewust. Toch is de aanwezigheid van de vluchtwegaanduiding op zich nog niet genoeg.
Feilloze werking van vluchtwegverlichting is essentieel. Deze moet gegarandeerd en permanent functioneren. De eigenaar of beheerder van het gebouw dient te weten of deze ook voldoet onder extreme omstandigheden. Denk aan hoge temperaturen bij brand, waterschade, of als een noodstroomvoorziening geen terugvaloptie is.

Voor meer informatie en contact:
www.belastingdienst.nl
www.rvo.nl
www.betalight.nl

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.