Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Tips voor het kiezen van de juiste vergadertafel

14 april 2016 - De vergadertafel is een plek waar u en uw medewerkers alert aan zit te werken. Het is de plek waar u ideeën uitgewisseld, plannen maakt en grote beslissingen moet maken. Dan mag deze tafel er best mooi en inspirerend uitzien. Paul Hartog van Meneer van Hout geeft advies over het kiezen van de juiste vergadertafel voor uw kantoor.

Vraag uw medewerkers om een eerlijk antwoord op de vraag of ze van vergaderen houden en de meeste zullen antwoorden dat het een noodzakelijk kwaad is. Vergaderen kan heel vermoeiend zijn, maar is wel een belangrijk onderdeel om uw bedrijf draaiende te houden. Zorg er dan voor dat uw medewerkers met u in een inspirerende omgeving plaats kunnen nemen. Veel licht en zuurstof helpen om uw medewerkers alert en gemotiveerd te houden. Breng ook natuurlijke elementen aan in uw vergaderkamer. Een boomtafel bijvoorbeeld. Het is bewezen dat natuurlijke elementen meehelpen om gemotiveerd te blijven. Zo wordt vergaderen leuk en effectief.

Klassiek & robuust
Heeft uw kantoor een robuuste klassieke sfeer? Dan is een eiken boomtafel met een eiken onderstel een echte aanrader.  Het tafelblad is vaak een massieve eikenboom plaat die u kunt laten afwerken met matte lak voor een moderne uitstraling of met een gekleurde olie voor een klassieke finish. Hierdoor krijgt uw vergadertafel een vertrouwde, doch moderne uitstraling.

Elegant & modern
Heeft uw kantoor een strak interieur kies dan voor een strakke eiken tafel met metalen onderstel. Met deze materialen combineert u de stoerheid van het metaal en de warmte van het hout voor een complimenteus effect. Veel eiken tafels zijn in lengtes tot drie meter te bestellen zo kunnen er zeker acht medewerkers tegelijk vergaderen.

Tips voor de vergaderkamer
Tot slot is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw vergadertafel ook perfect past binnen uw vergaderkamer. Zorg voor voldoende loopruimte om de tafel heen. Hierdoor hebben uw medewerkers bewegingsvrijheid en voelt het prettig om aan de tafel te zitten. Een daadwerkelijke ruimtelijkheid in de vergaderkamer zorgt ook voor een psychologische ruimte voor het spuien van ideeën. Naast een goede vergadertafel op de juiste schrijf- en werkhoogte, zet u natuurlijk bijpassende comfortabele stoelen neer. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Hou de ruimte verder leeg – op een whiteboard of een projectiescherm na – zodat er efficiënt gewerkt kan worden.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.