Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Finalisten ‘The Other Businessman’ bekend

13 oktober 2015 - Businessclub The Other Network maakt dit jaar voor de tiende keer de finalisten bekend van ‘The Other Businessman’, een verkiezing voor de beste multiculturele ondernemer en manager van Nederland.

Op vrijdagavond 9 oktober 2015 maakte initiatiefnemer Melvin Tjoe Nij tijdens een feestelijke aangelegenheid bekend dat Suleyman Gögüs, Rodney Leysner en Khalid Kassrioui finalisten zijn in de categorie 'Beste Multiculturele Ondernemer'. Shurendy Gerardus, Dave Ensberg en Wendell Janssen zijn finalisten in de categorie 'Beste Multiculturele Manager'. Met de verkiezing wil The Other Network succesvolle multiculturele ondernemers en managers in het bedrijfsleven zichtbaarder maken. Nu kan er via theotherbusinessman.nl door het publiek op de finalisten gestemd worden. De winnaar per categorie wordt op 21 november 2015 verkozen  tijdens het prestigieuze gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Finalisten categorie ondernemer
Suleyman Gögüs is mede-eigenaar van Sensa Zorggroep; een interculturele zorginstelling met als missie verschillende hulpvormen onder één dak te kunnen bieden. Hij is samen met Gulcan Kotan de mede-eigenaar van: Sensa Zorg,  Medirex, Daffny, Kraamzorg Anne Noord-Holland en GGZ Sensa. Rodney Leysner is eigenaar van She. She is de eerste fashionable energy drink speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Inmiddels heeft Rodney samen met zijn team acht merken ontwikkeld die in de schappen staan bij retailers als Albert Heijn, Action en Dirk van den Broek. Khalid Kassrioui is oprichter van BioLab; een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in water, lucht- en asbestonderzoek en het beheren en verbeteren van het binnenmilieu bij bedrijven en instellingen. Naast BioLab heeft hij  in 2012 een internetbureau opgericht genaamd Brancom.

Finalisten categorie manager
Shurendy Gerardus is directeur bij Groupon Nederland, de bekendste onderneming voor online kortingsdeals. Dave Ensberg is Voorzitter College van Bestuur van Stichting Biezonderwijs, een stichting voor (voortgezet) speciaal onderwijs in Midden-Brabant. Daarnaast is hij bestuurskundige en maatschappelijk zeer actief. Wendell Janssen is senior accountmanager bij Heineken en verantwoordelijk voor het gebied Amsterdam Centrum waar hij zaken doet met uiteenlopende soorten ondernemers in de horeca.

Criteria bekendmaking finalisten
Gedurende de prestigieuze gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin op 21 november 2015 presenteren de finalisten zich aan het publiek, waarna de titel van The Other Businessman (TOB) en The Other Manager (TOM) door zowel het publiek als een onafhankelijke en vakkundige jury toegekend wordt aan de meest inspirerende en onderscheidende kandidaat per categorie. De ideale kandidaat is succesvol in zijn vak, onderscheidend, ambitieus, charismatisch en welbespraakt. Een onafhankelijke jury, met voorzitter Kenaad B.Tewarie, consultant bij Dasym Investment Strategies, kiest de winnaar van beide categorieën. De andere juryleden zijn Ron Steenkuijl, voorzitter van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD), Rajish Sagoenie, voormalig voorzitter van het Koninklijk Actuarieel Genootschap en partner bij Milliman en Eric Roblementor en informal investor binnen onder andere Startupbootcamp en Rockstart.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.