Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Landelijke zzp-competitie kent vliegende start

24 december 2014 - De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), waarin wordt gezocht naar de beste freelancer of zzp’er van Nederland, kent dit jaar een vliegende start. In de eerste weken van de zzp-competitie hebben zich in totaal 2.638 freelancers en zzp’ers aangemeld.

"Dit jaar staat het verzamelen van referenties bij opdrachtgevers centraal. We focussen meer op kwaliteit, het gaat dit jaar niet om het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen," aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de FOTY Awards.
De eerste ronde van de verkiezing is begin november officieel van start gegaan. Tijdens deze ronde is het zaak dat de deelnemers positieve beoordelingen verzamelen binnen hun netwerk: van klanten en opdrachtgevers tot collega-ondernemers en familieleden kunnen hun beoordeling achterlaten. "Vervolgens lopen wij iedere beoordeling handmatig na en keuren deze goed of af. In totaal verwachten we dit jaar meer dan 50.000 referenties," zegt Sakkers.

Iedereen is winnaar
Sakkers: "We hebben dit jaar categorieën ofwel subcompetities ingevoerd, dat stond bovenaan het lijstu met wensen van de deelnemers van afgelopen jaar. Ook kunt u de referenties die u ontvangt en die wij hebben geverifieerd, inzien, delen met uw netwerk via social media en via een widget op uw eigen website tonen. Zo wordt iedere deelnemer een winnaar, want als u een mooie referentie ontvangt hebt u in principe al een beetje gewonnen." Via de netwerken van de deelnemende zzp’ers heeft de verkiezing inmiddels meer dan 12.500.000 mensen bereikt.

Pitchronde en uitreiking
Iedere week worden er een weekwinnaar uitgeroepen, die zich automatisch kwalificeert voor de tweede ronde: het pitchevenement op zaterdag 21 februari 2015. Daarnaast kwalificeert de top tien van iedere categorie – bijvoorbeeld ICT & internet – zich voor de volgende ronde. De eerste ronde loopt tot 31 januari 2015, en tot die tijd kan iedere freelancer of zzp’er zich aanmelden via www.freelanceroftheyear.nl. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 28 maart 2015.
De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors Knab, Telfort Zakelijk en Victor Mundi. Na de verkiezing wordt het ZZP Jaarboek uitgebracht, met daarin de honderd beste freelancers en zzp’ers van Nederland.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.