Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Action verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland

3 november 2014 - Action is verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland 2014-2015. In het grootste consumentenonderzoek van Nederland hebben meer dan 350.000 consumenten in twee rondes hun stem uitgebracht en in totaal 400 retailers beoordeeld.

Action scoorde in het onderzoek het beste op de belangrijkste aspecten prijs, service en assortiment en mag zich daarom de Beste Winkelketen van Nederland 2014-2015 noemen. Op 15 september werd al bekend dat Action Beste Winkelketen was geworden in de categorieën ‘Warenhuis’ en ‘Speelgoed’. Samen met in totaal 30 categoriewinnaars heeft Action vervolgens gestreden om de hoofdtitel ‘Beste Winkelketen van Nederland 2014-2015’.

Trots
Ronald van der Mark, CEO Action: "Wij zijn er bijzonder trots op dat onze klanten ons waarderen om onze lage prijzen, uitgebreide en verrassende assortiment en plezierige winkelomgeving. Namens alle collega’s van Action willen we onze klanten bedanken voor hun vertrouwen. Hier werken we dagelijks hard aan. Dankzij de inzet en enthousiasme van alle collega’s hebben we iedere dag weer blije klanten. De verkiezing tot Beste Winkelketen van Nederland zien we als een eervolle blijk van erkenning."

Buitenland
Ook in de andere landen waar Action gevestigd is, worden de Action winkels door klanten gewaardeerd. In Duitsland is Action tot Beste Winkelketen uitgeroepen in de categorie ‘Huishoud & Cadeaus’, in Frankrijk in de categorie ‘Huis & Decoratie’ en in België in de categorie ‘Warenhuis & Huishouden’.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.