Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

2014: 'uitdagend' jaar voor horeca

14 januari 2014 - Nederlandse horecabedrijven gaan wederom een 'uitdagend' jaar tegemoet. Dat zei Horeca Nederland maandag bij de opening van vakbeurs Horecava via Nieuws.nl. Het omzetniveau blijft naar verwachting stabiel, maar de lasten stijgen

Het afgelopen jaar daalde de omzet volgens de brancheorganisatie nog met anderhalf procent naar dertien miljard euro. Horeca Nederland denkt dat de omzet dit jaar niet verder daalt vanwege 'lichte economische groei' en gestegen consumentenvertrouwen.

Innovatie
De branchevereniging maant horecaondernemers tot innovatie. "Horecaondernemers die innovatief reageren op trends, hebben meer kans op omzet en rendement," aldus de belangenvereniging.
In het toegenomen aantal regels en wetten ziet Horeca Nederland eveneens een uitdaging, omdat gemeenten geen 'eenduidig beleid formuleren'. De vereniging geeft de aanscherping van de alcoholleeftijd naar achttien jaar als voorbeeld.


Bron: Nieuws.nl Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.