Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

22 december 2010 - Ze maken vaak meer uren dan de gemiddelde werknemer, maar toch is ruim de helft van de zzp’ers tevreden met zijn balans tussen werk en privé. Dit blijkt uit het vierde kwartaalonderzoek van de ZZP Barometer, gehouden onder 1.315 zzp’ers, zo meldt Nu.nl.

Deze balans wordt met name bereikt doordat de zzp’er zijn tijd flexibel in kan delen. Ook sociale media en internet spelen een rol: hiermee kunnen zzp'ers altijd en overal over hun agenda, klantgegevens en projectinformatie beschikken. Negentien procent geeft echter aan dat er van balans geen sprake is omdat werk en privé in elkaar overlopen. Meer dan drie procent zegt zelfs alleen maar te werken. 

Tariefontwikkeling
Wat betreft de tariefontwikkeling zijn zzp’ers minder positief: 40 procent denkt dat de tarieven naar beneden zullen gaan, 47 procent heeft geen mening. De zzp’er binnen de ICT-branche is het meest positief, die in de kunst- en cultuursector het minst.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Caroline van Aart

18-06-2020 07:19  |  

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.