Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Win een make-over met uw chaotische bureau

26 april 2012 - De lente is begonnen en dat betekent voor de meeste mensen: tijd voor een schoonmaak! Voor ondernemers is dit de ideale periode om schoon schip te maken met hun administratie en werkplek. Duurzame organizer Elise Bollen uit Dordrecht helpt ondernemers graag een handje hiermee.

Elise: "Veel ondernemers kampen met overvolle bureaus waarbij ze veel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar documenten of dat ene visitekaartje van die potentiële klant. Dat kan gemakkelijker en slimmer, én met duurzaam resultaat. April /mei is de ideale periode voor ondernemers om weer dat overzicht te krijgen, want de winter is voorbij en de zomervakantie staat nog niet voor de deur." 

Slimmer werken

De Dordtse onderneemster is nu een jaar bezig als professional organizer en al op verschillende ‘chaotische’ werkplekken geweest. Elise: "Ik leer ondernemers vooral te werken met slimme systemen (bijvoorbeeld het filteren van e-mail) die voor hen werken in plaats van andersom; daardoor komt er weer rust in hun hoofd. Door alle nieuwe (online) informatiestromen raken veel ondernemers het overzicht kwijt, waardoor ze niet meer aan hun eigen vak toekomen en blijven hangen in de werkzaamheden er omheen, en dat is zonde, want dat hoeft helemaal niet." 

Meedoen?
• Maak een duidelijke foto van de werkplek
• Geef een korte motivatie van wat er anders georganiseerd moet worden en waarom
• De ondernemer gaat akkoord met een ‘voor’ en ‘na’- foto op de website van Active Organizing (en eventuele andere publicaties)
• De wedstrijd is voor kleine ondernemers in de regio Zuid-Holland
Aanmelden? Klik hier.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Elise Bollen

26-04-2012 10:17  |  

En wil je graag meedoen, maar woon je niet direct in Zuid Holland, maar wel in de omgeving daarvan? Stuur dan gerust ook je foto in.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.