Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

25 april 2012 - Het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) en online verzekeraar GoedGenoeg zijn gestart met de website www.AOV-vergelijken.nl, de eerste gratis vergelijkingssite van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers.

Meer dan de helft van de ZZP'ers geeft aan geen verzekering af te sluiten tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid omdat de premies te hoog zijn. Dat er tegenwoordig ook andere oplossingen en alternatieve mogelijkheden zijn om de risico's van arbeidsongeschiktheid af te dekken, is bij veel ondernemers onbekend. 

Objectieve informatie
 
Het doel van AOV-vergelijken is ondernemers op een heldere manier te informeren over de mogelijkheden die er zijn. Zodat ondernemers zelf een goede keuze kunnen maken over de wijze waarop zij met de risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid omgaan. De website biedt een vergelijking van de verschillende mogelijkheden. Jerry de Groot, marketingmanager GoedGenoeg: "Het is ongewenst en onnodig dat zoveel ZZP'ers onverzekerd zijn. Ongewenst omdat het de continuïteit van de ZZP'er in de weg staat. En onnodig omdat er meerdere oplossingen mogelijk zijn. Deze vergelijkingssite helpt het aantal onverzekerde ZZP'ers te verminderen." 

Zes stappen

Met de AOV-vergelijker kan de ondernemer zonder kosten eenvoudig uitzoeken welke oplossing het beste past bij zijn/haar wensen. In zes stappen krijgt de ondernemer een resultaat waarin naast het aanbod van twaalf AOV verzekeraars, ook alternatieven zoals een risicoverzekering en het broodfonds zijn meegenomen. Esther Raats, voorzitter van PZO: "Wij zetten ons al jaren in voor provisievrije, voordeligere, transparante verzekeringen, weten waar je voor betaalt. Met de korting op de premie voor de aangesloten ZZP-leden van PZO, scheelt dat gewoon in de portemonnee, het is al duur genoeg." 

Gratis
AOV-vergelijken.nl verdient niet aan verkochte polissen of het doorsturen van bezoekers en krijgt ook geen vaste adviesvergoedingen. Ondernemers kunnen volledig gratis gebruik maken van de vergelijksite, zodat zij zelf kunnen bepalen of en waar zij een verzekering sluiten.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Michael sanbox

6-03-2013 15:53  |  

Ik wist niet dat meer dan de helft van alle ondernemers aangeeft zich niet te verzekeren tegen ziekte. Deze cijfers verbazen mij nogal. Ik wist trouwens ook niet dat directeuren (groot aandelehouders) een aov verzekering kunnen afsluiten?

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.