Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bedrijven zien door telecomtarieven de juiste aanbieder niet meer

8 februari 2012 - Meer dan 50 procent van de MKB-bedrijven vindt het lastig om de tarieven en extra diensten van verschillende telecomproviders te vergelijken. De voornaamste reden hiervoor is dat bedrijven door de veelheid aan tarieven en diensten het vaak moeilijk vinden om de juiste keuze te maken.

Dit betekent dat bedrijven niet zeker weten of hun telecommunicatie wel goed, effectief en kostenefficiënt geregeld is. Dit is een van de uitkomsten van een grootschalig onderzoek door de Hogeschool van Amsterdam

Tarieven en diensten
Zo blijkt dat 52 procent van de ondervraagde bedrijven het lastig tot zeer lastig vindt om verschillen in diensten van telecomproviders te onderscheiden. Op de vraag of bedrijven het lastig vinden om tarieven te vergelijken tussen verschillende providers meent zelfs 61 procent  van de bedrijven moeite daarmee te hebben.
Volgens de Hogeschool van Amsterdam bestaat er derhalve een grote behoefte aan deskundig advies op het gebied van zakelijke telecom. De functie van de telecomintermediair zal volgens de Hogeschool dan ook een toenemende rol van betekenis krijgen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.