Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Hoog instappen in nieuwe Audi A6 Limousine

11 april 2018 - Directieleden en topmanagers opgelet! Het middenkader en de werkvloer kunnen gerust verdergaan waarmee ze bezig waren, want de (voorlopige) instapprijzen van de nieuwe Audi A6 Limousine liegen er niet om.

De prijslijst van een nieuwe Audi A6 is eigenlijk altijd groot nieuws. Maar het niveau waarop het voorlopig instappen is, is toch wel eventjes slikken. Ja, natuurlijk wordt het voordeliger met de minder sterke motoren. Maar daar wil Audi nu nog eventjes niet van weten.

Twee motoren
Wie als een van de eersten de nieuwe A6 Limousine wil rijden, kan er maar beter vandaag nog eentje bestellen. Mits je minstens € 76.995,- toezegt aan Audi. Dat is namelijk de prijs die wordt gevraagd voor de A6 50 TDI (geen slagvolumes meer bij Audi, weet je nog?). Het vermogen van deze topdiesel reikt tot 286 pk en de kracht wordt standaard verdeeld over alle vier de wielen. Aan de benzinekant is de 55 TFSI voorlopig de enige motor. Die is met een vermogen van 340 pk zowaar nog sterker en Audi koppelt het blok altijd aan de S tronic-automaat. Quattro-aandrijving is tevens standaard. De prijs? Vanaf € 78.745,-.

Standaard luxe
Bij zulke vanafprijzen mag je uiteraard verwachten dat een auto standaard behoorlijk in de slappe was zit qua luxe. Dat is dan ook zo bij de Audi A6. Zo kan je als koper bogen over zaken als LED-koplampen, MMI Navigatie, het geďntegreerde bedieningsconcept Audi touch respons, Audi connect diensten, automatische airconditioning, een alarm en assistentiesystemen als parkeerhulp plus, Audi lane departure warning, Audi pre sense front en Audi connect noodoproep. Rollen doen de 55 TFSI en 50 TDI op 18 inch lichtmetaal.

Goedkoper volgt snel
Zoals gezegd is de nieuwe Audi A6 Limousine per direct te bestellen. De levering komt in juli op gang. Tegen de 80 mille iets te veel van het goede? Audi belooft dat de A6 snel voordeliger wordt met de tweeliters (TFSI of TDI) en een lichtere drieliter-diesel. Liever de nieuwe A6 Avant? Ook die laat niet heel lang op zich wachten.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.