Ondernemen met de beste ondersteuning

Webloggers

Weblog's van

Live online wachtkamer wint terrein

Door: , 30 januari 2019

Steesd meer artsen en andere medici zijn bereid om hun klanten efficiŽnt en snel online te helpen. Het gemak dient de mens en er zijn volop betaalbare en betrouwbare oplossingen

Lees verder

Blended toezicht, een brug te ver?

Door: , 03 januari 2017

Het belang van veelvuldige communicatie en afstemming tussen leden van een Raad van Toezicht (RvT) of Raad van Commissarissen (RvC) is van groot belang voor de onderlinge afstemming en besluitvorming. Daarnaast is een juiste verslaglegging van belang om besluiten en afwegingen correct weer te geven alsmede om eventueel in een mogelijk later stadium als bewijs te kunnen overleggen. Het is gebruikelijk om dergelijke RvC/RvT bijeenkomsten aan de feitelijke tafel te organiseren.
 

Lees verder

Van webinars naar live online events. . . . een nieuwe trend voor 2017?

Door: , 13 november 2016

Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van live online aanwezigheid. Na het belang van een mooie website en flitsende nieuwsbrieven is het fenomeen webinar meer en meer in trek bij ondernemers en non profit organisaties. De goede internet infrastructuur en de slimme software zorgen ervoor dat de huidige webinar gebruikers, zeg maar de bedrijven en organisaties die al bekend zijn met het geven van webinars, meer en meer migreren naar live online events. Wat zijn de verschillen tussen een webinar en online event?

Lees verder

Simpeler kosten besparen bestaat niet!

Door: , 05 september 2016

Voor alle ondernemers die het onder andere moeten hebben van externe klantbezoeken is deze korte blog een must! Want meer met minder kosten is meestal een item dat tot de verbeelding spreekt. Ik neem u even mee in de wereld van live online dienstverlening.

Lees verder

Meer business met live video communicatie

Door: , 17 augustus 2016

Live video communicatie  wordt zo langzaam aan gemeengoed voor veel bedrijven en organisaties. Toch zijn gebruikers in veel gevallen nog niet zover om er een maximaal rendement uit te halen. Eigenlijk wordt video communicatie nog té sporadisch en té eenzijdig gebruikt. En dat terwijl daadwerkelijke kostenbesparingen, extra opbrengsten en ook nieuwe innovaties voor het oprapen liggen.

Lees verder

Persoonlijk online klantcontact werkt!

Door: , 04 augustus 2015

Door de enorme verbeteringen van ons digitale netwerk en de daarmee gepaard gaande toename van de internetsnelheid groeien de online klantcontacten in een rap tempo. Daar waar email en bellen veelal lange wachttijden en soms irritatie met zich meebrengen, bieden chat en video communicatie een snel en betaalbaar alternatief.

Lees verder

Nieuwe prospects mailen, bellen of iets anders?

Door: , 14 juni 2015

Naast het belang van je bestaande klanten aandacht geven willen wij als ondernemers nu eenmaal ook graag nieuwe klanten binnenhalen. Makkelijk gezegd, maar hoe dan?

Lees verder

Vaardigheden bij videoconference

Door: , 30 mei 2015

Het is steeds gemakkelijker om een video conference op te starten, zeker met  web gebaseerde oplossingen zoals Cisco, 4Webcom, Adobe en Zoem Europe. De cloud zorgt ervoor dat alles snel en kwalitatief goed verloopt en klaar is kees. Maar dan? Dan praat je ineens tegen een lampje i.p.v. een aantal gezichten. En het lijkt alsof men meer naar elkaar luistert zonder elkaar in de rede te vallen. Dat klopt.

Lees verder

Door: , 27 mei 2015

Lees verder

Beeldbellen in de Zorg

Door: , 20 mei 2015

Uit onderzoek is komen vast te staan dat steeds meer gezondheidsorganisaties beeldbellen. Gezocht wordt naar applicaties die eenvoudig, veilig en snel gebruikt kunnen worden.

Lees verder

Snel en doeltreffend nieuwe klantcontacten

Door: , 22 augustus 2013

Het hebben van een eigen website is voor elk bedrijf een logisch gegeven.  Aan websites en mogelijke CMS systemen wordt jaarlijks nog steeds veel geld uitgegeven. Evenals voor de (Google) zoek optimalisatie oftewel  SEO (Search Engine Optimalisation). Elke ondernemer wil  namelijk graag dat zijn of haar website bovenaan de zoekresultaten van Google prijkt.

Lees verder

Hoe organiseert u een live online webinar?

Door: , 18 juli 2013

De term webinar is zo langzaam aan gemeengoed geworden op het internet. Steeds meer bedrijven maken gebruik van webinars om hun diensten en producten live te promoten.  Bij een webinar wordt het internet gebruikt als een soort van TV kanaal.

Lees verder

Infographic: Explosieve groei internet in 2017

Door: , 13 juni 2013

Vanaf de eerste reclame op TV over het fenomeen de groei van internet  (toen nog van de eerste providers zoals World Online) kan ik mij herinneren dat internet werd gezien als dé nieuweonline connectie tussen mensen in de wereld.

Lees verder

Virtual live shopping de nieuwe hype voor winkeliers

Door: , 26 mei 2013

We lezen regelmatig berichten over de steeds verder stijgende aantallen kopers op internet. Het surfen, klikken en kopen vanuit de luie stoel is langzaam gemeengoed geworden. Hup, even een credit card of paypal betaling en binnen een dag staat de bezorger voor de deur. Shoppen vanuit huis verdringt het aloude shoppen in de stad. Niet voor niets ziet de detailhandel deze ontwikkeling met lede ogen aan en staat men machteloos tegenover deze trend.

Lees verder
1  2