Ondernemen met de beste ondersteuning

Tips & Tricks

Zes gouden regels voor klantbehoud

5 september 2013 - De retail staat onder druk. Lege winkelstraten en een laag consumentenvertrouwen benadrukken de noodzaak dat retailers anders moeten omgaan met de markt. Die ommekeer kunnen ze nu al op gang brengen door te focussen op de klanten die ze hebben en hoe ze die moeten behouden.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf strategische stappen voor een effectief beveiligingsbeleid voor mobiele data

12 juli 2013 - Sinds de begindagen van automatisering zijn bedrijven op zoek naar veilige en efficiënte methoden voor het uitwisselen van zakelijke bestanden. Tot voor kort maakten werknemers gebruik van USB-sticks om gegevens uit te wisselen.

Lees verder  |  Reageer

Top drie fouten financiële administratie in de vakantie

11 juli 2013 - In de zomermaanden, wanneer de administratieafdeling op vakantie is, kan er heel wat mis gaan bij bedrijven. Accon avm zette de drie grootste valkuilen op een rij en geeft ondernemers tips voor een goede vakantieoverdracht.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor een goede klantontvangst

1 juli 2013 - Nederlandse bedrijven besteden te weinig aandacht aan een goede ontvangst. Eén op de vijf organisaties laat haar bezoekers bijvoorbeeld wachten zonder hen iets aan te bieden. Dit terwijl 85 procent van de bezoekers na een slechte ontvangst vooroordelen heeft over de dienstverlening.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf do's en don’ts voor uw horeca-inrichting

20 juni 2013 - U heeft er even op moeten wachten maar ook dit jaar heeft het team van De Horeca Fabriek onder leiding van ontwerper / trendwatcher Rein Rambaldo weer een leuke maar vooral inspirerende lijst opgesteld met de 'Do's and Don'ts' voor 2013 en 2014.

Lees verder  |  Reageer

Acht aandachtspunten voor bedrijven die zaken willen doen met Duitsland

4 juni 2013 - Wie als Nederlandse toeleverancier zaken wil doen in Duitsland moet niet alleen een lange adem hebben, maar ook veel technische knowhow en een uitgekiende exportstrategie meebrengen.

Lees verder  |  Reageer

Negen tips om identiteitsfraude te voorkomen

3 juni 2013 - Ondernemers en particulieren hebben in toenemende mate last van identiteitsfraudeurs. Zo constateert Lindorff die het aantal fraudegevallen de laatste jaren fors heeft zien toenemen. Voor de incassobranche vervelend, maar voor de gedupeerde ondernemer of particulier nog veel vervelender.

Lees verder  |  Reageer

Vier tips voor een optimale inzet van beveiligingscamera’s

28 mei 2013 - Camera’s zijn een goed hulpmiddel om overvallen te voorkomen. Mits goed ingezet. En daar gaat het vaak mis. Ondernemers laten een camera systeem installeren maar vergeten aan te geven waarom ze eigenlijk een camera willen inzetten.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om uw medewerkers op dag één productief te krijgen

16 april 2013 - De procedures die gepaard gaan met het in dienst treden van een nieuwe medewerker zijn vaak inefficiënt waardoor nieuwe medewerkers soms dagen niet productief zijn. Hoe zorgt u ervoor dat nieuwe medewerkers al op hun eerste dag alle resources bezitten die zijn nodig hebben om aan de slag te kunnen?

Lees verder  |  Reageer

Tips voor de catering op uw personeelsfeest

25 maart 2013 - Het personeelsfeest staat in de agenda, de locatie is geregeld en uw personeel is al enthousiast. Maar dan de catering nog. De juiste hapjes en drankjes kunnen een nog groter succes maken van uw personeelsfeest.

Lees verder  |  3 reacties

Vijf tips voor succesvolle implementatie van mobiliteit

19 maart 2013 - Mobiliteit binnen organisaties is meer dan alleen draadloze toegang tot een website, het intranet of andere zakelijke oplossingen. Het gaat er om dat mobiele apparaten worden ingezet om technologische vernieuwingen te stimuleren en op die manier veranderingen teweeg te brengen.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om voorbereid te zijn op een noodsituatie

18 februari 2013 - Een groot gedeelte van de bedrijven in het midden- en kleinbedrijf organiseert nooit een ontruimingsoefening. Dit terwijl werkgevers wettelijk verplicht zijn dergelijke maatregelen te treffen ter voorbereiding op gevaarlijke situaties.

Lees verder  |  Reageer

Vier tips voor een onuitwisbare indruk op een beurs

29 januari 2013 - Deelnemen aan een vakbeurs is één van de weinige vormen van marketingcommunicatie die (potentiële) klanten in direct contact brengt met uw organisatie, uw dienst en/of uw product. Maar aan de andere kant is het er ook erg moeilijk om op te vallen tussen al uw concurrenten, omdat de meeste beurzen erg groot zijn. Dat stelt Cialona.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf tips voor het starten van een Duitse B.V.

8 januari 2013 - Nederlandse bedrijven die in Duitsland een eigen vestiging willen oprichten starten vaak met te weinig voorbereiding en geven kansen uit de handen. Dit concludeert der Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK).

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
5  6  7  8  ...  13