Ondernemen met de beste ondersteuning

Tips & Tricks

Vijf tips om mobile advertising optimaal te benutten

26 mei 2014 - De meeste adverteerders zijn inmiddels mobile proof; hun merken beschikken over mobile responsive pagina’s en apps. Na het ‘mobile proof’ maken van de gehele communicatie, is het tijd om gebruik te gaan maken van de talloze voordelen die het medium mobile biedt.

Lees verder  |  2 reacties

In negen stappen het beste resultaat van een technische opleiding

8 mei 2014 - Dat technische medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden belangrijk of zelfs doorslaggevend zijn voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen, klinkt wellicht cliché. Toch zit hier een grote kern van waarheid in.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor een soepele overgang naar de cloud

1 mei 2014 - Veel kleine en middelgrote bedrijven hebben moeite met het vinden van de tijd, training en tools om nieuwe technologieën te implementeren. De cloud biedt de belofte om de kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen als bedrijven erin slagen om de leercurve bij te houden.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om meer uit een fusie te halen

1 mei 2014 - Bedrijven hebben de laatste jaren grote hoeveelheden liquiditeiten opgebouwd. Dit zorgt voor een toename van het aantal fusies en overnames. Natuurlijk geloven alle organisaties die fuseren of een ander bedrijf overnemen dat dit een succes zal worden; helaas is dit niet altijd het geval.

Lees verder  |  Reageer

Vijf vragen om te weten of een managed services-aanpak loont voor uw bedrijf

18 maart 2014 - Naast computers met eventueel lokale servers werken we intussen ook in de cloud en op tablets en smartphones. De IT-uitdagingen voor ondernemers zijn de afgelopen jaren alleen maar groter geworden.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf tips voor het geven van complimenten

20 februari 2014 - Bij het uiten van waardering en het motiveren van werknemers wordt er al snel gedacht aan hoge(re) salarissen en bonussen. Hoe hoger de financiële vergoeding, hoe harder werknemers gaan werken. Niets is echter minder waar!

Lees verder  |  Reageer

Drie tips als uw bedrijf in zwaar weer dreigt te belanden

10 december 2013 - Een ondernemer voelt vaak feilloos aan wanneer de bedrijfsactiviteiten en daaraan verbonden financiële resultaten de verkeerde kant uit (dreigen te) gaan. Dit gevoel is echter niet voldoende om klaar te zijn voor naderend ‘zwaar weer’.

Lees verder  |  Reageer

Twee tips om pensioen in eigen beheer op te bouwen

4 december 2013 - Sinds 1999 is het maximaal op te bouwen pensioen van een directeur-grootaandeelhouder (DGA) meer dan gehalveerd. Dit blijkt uit berekening van Accon avm.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor de beveiliging van bedrijfspanden tijdens de feestdagen

4 december 2013 - December is een extra kritische periode als het om bedrijfsveiligheid gaat. De bezetting van bedrijven is tijdens de feestdagen lager en sommige bedrijven hanteren zelfs een collectieve sluiting van twee weken. Bovendien is het vroeger donker, wat de situatie rondom bedrijfspanden minder overzichtelijk maakt.

Lees verder  |  Reageer

Vijf struikelblokken bij het zakendoen met Duitse partners

3 december 2013 - Zo lang er geen conflict is, kunnen Nederlanders en Duitsers goed met elkaar samenwerken. Maar wanneer er onbegrip of onenigheid ontstaat, is er van deze goede coöperatie geen sprake meer. Een Nederlander reageert namelijk heel anders op problemen dan zijn Duitse zakenpartner.

Lees verder  |  Reageer

Tien ondernemerstrends voor 2014

18 november 2013 - Ondernemen is vooruitzien, verder durven kijken dan de waan van vandaag. Om die reden presenteren MKB Servicedesk en De Zaak, sinds 1 juli verenigd in de Dutch Network Group, de tien belangrijkste trends van 2014 voor het mkb.

Lees verder  |  Reageer

Tien tips om bedrijfsrisico’s te beperken met een Bring Your Own Device policy

31 oktober 2013 - Een groeiend aantal mensen neemt hun eigen smartphone, tablet of laptop mee naar kantoor (40 procent), waardoor zakelijk en privégebruik steeds meer door elkaar gaat lopen. Een groot deel van de mkb-werkgevers in Nederland is onvoldoende ingesteld op dit BYOD-principe (Bring Your Own Device).

Lees verder  |  1 reactie

In zes stappen naar optimale BHV

7 oktober 2013 - U bent wettelijk verplicht om de bedrijfshulpverlening (BHV) in uw bedrijf te organiseren. Hoe u dit doet, is onder andere afhankelijk van de branche en de grootte van uw bedrijf. In dit artikel leest u hoe u in zes stappen een effectieve BHV-organisatie realiseert.

Lees verder  |  Reageer

Subtiele trucs om debiteuren aan te zetten tot betaling

3 oktober 2013 - Leuk is anders, maar helaas heeft bijna iedere ondernemer te maken gehad met klanten die eenzijdig de betaaltermijn oprekken. Wat kunt u als ondernemer doen om uw debiteuren aan te moedigen om te betalen? En wat moet u vooral juist laten?

Lees verder  |  2 reacties
Vorige  |  
1  2  3  4  5  ...  13