Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Wereld Radiodag: driekwart Nederlanders luistert radio in auto

13 februari 2020 - Vandaag is het Wereld Radiodag; deze dag is door Unesco uitgeroepen om even stil te staan bij het medium radio. AutoScout24 deed hier onderzoek naar en het blijkt dat de radio geliefd is, want meer dan de helft (55 procent) van de Nederlanders luistert liever naar de radio dan naar hun eigen afspeellijst in de auto. Slechts zes procent zet nooit de radio aan. Wanneer wordt er meestal naar de radio geluisterd?

Lees verder  |  Reageer

Steeds meer klassieke auto's in Nederland

22 januari 2020 - Op 1 januari 2020 stonden telde ons land 204.642 personenauto’s van 30 jaar of ouder en dat is een stijging van 2,3 procent ten opzichte van een jaar eerder. Daarmee steeg het aantal klassieke auto’s relatief harder dan het totale wagenpark, zo blijkt uit cijfers van BOVAG aan de vooravond van oldtimerbeurs Interclassics in Maastricht.

Lees verder  |  Reageer

Europese occasionprijzen gemiddeld 886 euro gestegen in 2019

16 januari 2020 - De automotive branche is volop in ontwikkeling en ook occasions blijven populair. Uit de Europese data van AutoScout24 blijkt dat de gemiddelde occasionprijs in 2019 met gemiddeld 886 euro is gestegen ten opzichte van 2018. Hieronder staan de gemiddelde prijzen van de zeven Europese landen in 2019 en 2018.

Lees verder  |  Reageer

De populairste occasions 2019 in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Italië

2 januari 2020 - Het jaar 2019 is ten einde en dat betekent tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Ook AutoScout24 blikt terug op de populairste occasions in 2019. Wederom blijkt de Volkswagen Golf de meest gezochte tweedehandsauto te zijn in Nederland en ook in Duitsland, België en Italië is dit model het meest gewild.

Lees verder  |  Reageer

Fit blijven op het werk: vier tips

17 december 2019 - Ondernemen is geen negen tot vijf baan. Een werkweek van veel ondernemers komt eerder in de buurt van 60 uur dan 40 uur werken. Door het vele werken hebben niet veel ondernemers tijd om regelmatig te gaan sporten. En dat terwijl het juist zo belangrijk is, om in goede gezondheid uw onderneming te kunnen blijven leiden. Wilt u toch fit blijven? Jonghaur Chia van Workout Gear geeft vier tips.

Lees verder  |  6 reacties

Reanimeren in zes stappen: weet wat u moet doen

21 november 2019 - Stel dat u op straat loopt of in een winkel staat en iemand naast u plotseling in elkaar zakt. Of dat u aan het werk en een medewerker of klant onwel wordt. De persoon reageert niet meer en lijkt ook niet meer te ademen. Weet u dan wat u moet doen? Mogelijk moet hij of zij gereanimeerd worden.

Lees verder  |  Reageer

45 jaar Volkswagen Golf; opnieuw meest gezochte occasion

23 oktober 2019 - In 1974 kwam de eerste iconische Volkswagen Golf van de band rollen. Vijfenveertig jaar later staat deze auto van Duitse makelij ook dit jaar weer op nummer één in de top tien meest gezochte occasions van AutoScout24.nl.

Lees verder  |  Reageer

Afzet van caravans en campers blijft groeien

18 oktober 2019 - Uit de cijfers van BOVAG en Kampeer en Caravan Industrie (KCI) blijkt dat het aantal nieuwe caravans en kampeerauto’s dit jaar tot en met het derde kwartaal met respectievelijk vier en drie procent is gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er kiest op prijs-kwaliteitverhouding zijn automerk

30 september 2019 - De prijs-kwaliteitverhouding is voor zzp’ers het belangrijkst bij de keuze voor een bepaald automerk. Bij bijna de helft van de ondervraagde zzp'ers (49 procent) geeft de prijs-kwaliteit de doorslag. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 760 zzp’ers.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe Audi RS 7 Sportback is niet leverbaar met subtiliteit

9 september 2019 - De BMW M8 Gran Coupé is er nog niet, maar concurrentie heeft-ie alvast wel. Audi presenteerde op de IAA in Frankfurt deze RS 7 Sportback. Net als de vorige maand gelanceerde RS 6 Avant heeft hij een 600 pk sterke V8 onder de kap.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe Land Rover Defender weer ouderwetse terreinbeul

9 september 2019 - De Land Rover Defender hoort in hetzelfde rijtje thuis als de Volkswagen Kever, de Mini, de Jeep Wrangler en de Citroën 2CV. Land Rover is dan ook niet over één nacht ijs gegaan bij het maken van de opvolger. Na vele camouflagefoto's en gelekte beelden is het nieuwe icoon nú officieel. We kunnen alvast verraden dat het geen koopje wordt ...

Lees verder  |  Reageer

Mini Remastered Oselli Edition: Singer Porsche, maar dan voor Mini

9 september 2019 - We kennen allemaal het Californische Singer wel. Het bedrijf maakt al jaren kunststukken van oude Porsche 911’s. David Brown doet sinds 2017 hetzelfde met klassieke Mini’s. De nieuwste Oselli Edition is heter dan heet!

Lees verder  |  Reageer

Hyundai ontwikkelt mobiel laadstation op waterstof voor EV’s

9 september 2019 - Dat is slim: gebruik een waterstofcel om een EV op te laden. Zodoende combineer je de duurzaamheid van waterstof met het nut van elektrische auto’s met accupakketten.

Lees verder  |  Reageer

En dat is open Ferrari nummer twee: de F8 Spider

8 september 2019 - Goed, hij heet dus niet Ferrari V8 Spider, maar simpelweg F8 Spider. Dit is de open versie van de F8 Tributo, die een doorontwikkeling is van de 458 en 488 Spider.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
1  2  3  4  5  ...  142