Ondernemen met de beste ondersteuning

Evenementen

Ambitieuze ondernemers kunnen zich weer aanmelden voor ‘De Uitdaging’

29 september 2020 - Exact komt in 2020 met een tweede editie van De Uitdaging. Tijdens dit negen maanden durende traject ondersteunt de softwareleverancier vier ondernemers in de realisatie van hun specifieke ambitie. Ondernemers kunnen zich nomineren voor deelname via de website van De Uitdaging.

Lees verder

Ondernemer met internationale ambities? Schrijf u in voor het Oranje Handelsmissiefonds

29 januari 2021 - Vanaf nu kunnen Nederlandse midden- en kleinbedrijven met internationale ambities zich inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds 2020 (OHMF). Uit alle deelnemers selecteert het fonds tien winnaars, die zij een jaar lang ondersteunt bij het opzetten en uitbreiden van een internationaal netwerk. De initiatiefnemers achter het fonds zijn ING, evofenedex, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Lees verder

Atradius organiseert reeks virtuele evenementen over de toekomst van de wereldhandel

3 februari 2021 - Nu de wereld ernaar streeft om de pagina over de Covid-19-crisis om te slaan, worden veel bedrijven geconfronteerd met nieuwe uitdagingen als gevolg van de onzekere en mogelijk langdurige gevolgen van de pandemie voor de wereldwijde toeleveringsketens. Zo kampen sommige bedrijven in de auto-industrie met een tekort aan onderdelen, terwijl andere bedrijven, bijvoorbeeld in de retailsector, juist met overschotten te maken hebben. Bovendien krijgen bedrijven te maken met de voortdurende heronderhandeling van handelstarieven, het herstel van het evenwicht in de wereldhandelsbetrekkingen en een groeiende tendens tot digitalisering en de-globalisering van de handel.

Lees verder

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland

30 december 2021 - De eerste editie van Techleap.nl Rise igelanceerd. Met dit ambitieuze programma zetten Techleap.nl en topondernemers als Pieter van der Does (Adyen), Ali Niknam (bunq), Steven Schuurman (Elastic), Chris Hall (Bynder), Michiel Muller (Picnic) en Gillian Tans (Booking.com) zich in om de meest veelbelovende scale-ups van Nederland sneller internationaal te laten groeien. Scale-ups die meedoen aan de eerste batch, zijn: Easee, Floryn, LTO Network, Mapiq, Nico.Lab, Online Payment Platform, Polarsteps, Quicargo, Starred en Wizenoze.

Lees verder
1