Ondernemen met de beste ondersteuning

Commercieel

TAS - Verkopen in complexe omgeving

21 juni 2013 - Target Account Selling staat voor een methodiek om grote klanten te verwerven. Het wordt toegepast in complexe omgevingen zoals complexe ICT-toepassingen of de verkoop van vliegtuigen. Chris Loos, partner en sales trainer bij Excellent Verkooptraining, vertelt.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse m-commerce-markt stijgt tot 1,1 miljard euro in 2017

18 juni 2013 - Webwinkeliers kunnen hun omzet met vijftien procent verhogen door hun producten of diensten ook via mobiel aan te bieden.

Lees verder  |  Reageer

Ingrijpende effecten uitverkoop op modebranche

14 juni 2013 - Prijsacties zijn een beproefd concept in het Nederlandse winkellandschap. Maar de ‘race to the bottom’ krijgt een langduriger karakter met grote gevolgen voor de modebranche.

Lees verder  |  Reageer

Sterke groei webwinkels maakt innovatie van logistiek noodzakelijk

13 juni 2013 - E-commerce is één van de weinige nog sterk groeiende sectoren in Nederland. De omzet steeg in 2012 tot zo’n tien miljard euro en er kwamen 400.000 nieuwe online shoppers bij, ondanks de crisis en het gedaalde consumentenvertrouwen.

Lees verder  |  Reageer

Cadeautjes beïnvloeden reviews over bedrijven niet

7 juni 2013 - Nieuw onderzoek laat zien dat de kwaliteit van consumenten beoordelingen (reviews) constant blijft, met of zonder het gebruik van incentives. Door het toegenomen belang van klantbeoordelingen bij aankoopbeslissingen van consumenten is ook de belangstelling voor de betrouwbaarheid ervan toegenomen.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse online retail groeit tot 2030 met 700 procent

30 mei 2013 - De groei van de online retailmarkt is omvangrijker en ingrijpender dan verwacht. De omzet van deze markt verveelvoudigt in Nederland met 700 procent tot circa 40 miljard euro tot 2030. Dit blijkt uit onderzoek van Roland Berger Strategy Consultants.

Lees verder  |  Reageer

Webwinkelier houdt lang niet altijd rekening met mobiel

29 mei 2013 - Meer dan de helft van de bedrijven in het MKB houdt nog geen rekening met mobiele bezoekers op hun website. Minder dan tien procent heeft een eigen app en slechts een derde van de ondernemers heeft een voor mobiel gebruik geoptimaliseerde website.

Lees verder  |  Reageer

Twintig procent meer Nederlandse investeringsprojecten in Frankrijk

17 mei 2013 - De Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CFCI Pays-Bas) heeft vandaag de negen genomineerde bedrijven voor de prestigieuze ‘Trophées du commerce France - Pays-Bas’ bekendgemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Acquisitie grootste struikelblok voor zzp’er

8 mei 2013 - Ondanks dat zzp’ers zelfstandigheid en autonomie het meest waarderen aan hun werk, zegt 65 procent het binnenhalen van nieuwe opdrachten het meest lastig te vinden. Zij ervaren acquisitie zelfs als het grootste struikelblok, ruim een derde ziet hier echt tegen op.

Lees verder  |  1 reactie

Duurzame winst door stakeholderdialoog

24 april 2013 - Hoe kijken uw stakeholders aan tegen de inspanningen en prestaties van uw organisatie? Zijn zij tevreden over de meerwaarde die u biedt? En hoe kunt u uw stakeholders mobiliseren om uw MVO-prestaties te vergroten?

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse webwinkeliers kwetsbaar voor storingen

15 april 2013 - Nederlandse webwinkeliers bieden gemiddeld slechts twee betaalmethoden aan op hun webshop. Dat blijkt uit onderzoek van Ogone. Doordat Nederlandse webwinkeliers gemiddeld slechts twee betaalmethoden aanbieden, zijn ze extra kwetsbaar bij storingen.

Lees verder  |  1 reactie

Vier succesfactoren voor retailmerken

20 maart 2013 - Interbrand maakt haar jaarlijkse Best Retail Brands' rapport naar de meest waardevolle retailmerken ter wereld bekend. Wereldwijd is onderzocht hoe goed retailmerken gemanaged worden en in hoeverre zij waarde creëren.

Lees verder  |  Reageer

Livestream 'Online ruimte voor franchise' vandaag vanaf 15.00 uur

19 maart 2013 - Tijdens het relatie-event van Flynth voor franchisegevers en -nemers draait het om het thema ‘Ruimte voor franchise’. In het eerste onderdeel komt ‘Online ruimte voor ondernemers’ uitgebreid aan de orde.

Lees verder  |  Reageer

Stem op de Beste Folder van 2013

19 maart 2013 - Gisteren ging de eerste editie van de Beste Folder Awards van start. Een verkiezing waarbij de consument tot 1 mei haar stem kan uitbrengen op de beste reclamefolder. Bij de prijsuitreiking op 16 mei – tijdens de Nationale Dag van de Brievenbusreclame – zullen zowel een landelijke, als een regionale winnaar bekend worden gemaakt.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
38  39  40  41  ...  47