Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ex-leaseauto steeds populairder

20 juni 2014 - Kopers van tweedehands auto’s kiezen steeds vaker voor een gebruikte leaseauto. Met name in het afgelopen jaar is een duidelijke kentering zichtbaar in de voorkeur van consumenten.

De verkopen van tweedehands auto’s door leasemaatschappijen stijgen sterker dan die van universele autobedrijven, merkdealers en handelaren. Volgens LeasePlan Nederland ligt dit aan de kwaliteit en het grote aanbod van ex-leaseauto’s. Maar doorslaggevend is vaak het voordeel van het volledig transparante onderhoudsverleden van deze auto’s.

Imago
Volgens de leasemaatschappij is het imago van ex-leaseauto’s sterk verbeterd. Dit komt doordat leaseauto’s steeds vaker in uitstekende conditie worden ingeleverd. Alleen de beste auto’s met acceptabele kilometerstanden komen in de showroom terecht. Het feit dat deze auto’s altijd zijn voorzien van een gedetailleerde onderhoudshistorie telt ook steeds zwaarder, aldus Martijn Versteegen, woordvoerder van LeasePlan Nederland. "We merken dat consumenten in toenemende zin begrijpen wat het voordeel van een ex-leaseauto is. Ze zien het bijna als een keurmerk voor kwaliteit."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.