Ondernemen met de beste ondersteuning

Beurs

Winstherstel Value8 zet door

29 november 2017 - (ABM FN-Dow Jones) Value8 heeft in het derde kwartaal de positieve trends uit de eerste helft van het jaar zien doorzetten. Dit maakte het investeringsvehikel onder leiding van Peter Paul de Vries woensdagochtend bekend.  Value8 stelde dat het bedrijfsresultaat van de kernbedrijven, inclusief Kersten, verder steeg in het derde kwartaal, nadat het bedrijfsresultaat in het eerste halfjaar steeg van 3,4 miljoen naar 6,6 miljoen euro. Bij Eetgemak nam zowel de omzet als de winst toe. Bij Kersten hebben de getroffen maatregelen volgens het investeringsvehikel geleid tot een hoger bedrijfsresultaat in het derde kwartaal 2017 dan in dezelfde periode van 2016. HeadFirst Source Group profiteerde bovendien van de fusie en realiseerde ook in het derde kwartaal een hogere omzet en bedrijfsresultaat dan vorig jaar.   Bij Ceradis, dat vanwege de investeringsfase niet bij de resultaten van kernbedrijven wordt meegenomen, is volgens Value8 sprake van een "sterke omzetgroei". Eerder is aangegeven dat de mogelijkheid van verbreding van de aandeelhoudersbasis, waaronder een beursnotering, door Ceradis wordt onderzocht.

Outlook
Voor het vierde kwartaal verwacht Value8 een voortzetting van de groei van het bedrijfsresultaat bij zijn kernbedrijven. 

Bron: ABM Financial News

Doorsturen  |  Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.