Ondernemen met de beste ondersteuning

Beurs

Beursblik: SNS Securities presenteert top picks 2012

2 december 2011 - SNS Securities heeft zijn 'top picks' voor 2012 bekend gemaakt. In de selectie hebben de analisten vooral veel aandacht voor de huidige Europese schuldencrisis. In totaal heeft SNS een viertal categorieen opgesteld.

Defensive
Voor de defensieve portefeuille, welke is voor beleggers die een negatieve blik hebben op aandelen, selecteerde SNS de fondsen Reed Elsevier, Mediq en Ahold. Deze fondsen zijn actief in defensieve sectoren en beschikken over een erg sterke balans. Daarbij zijn de groeivooruitzichten volgens SNS ook goed.

Blue Sky
Indien er een oplossing wordt gevonden voor de crisis dan adviseert SNS Aegon, ING en PostNL. Dit zijn in de ogen van SNS de fondsen die het sterkst profiteren van een oplossing voor de schuldenkwestie.

Europe Light
Fondsen die een beperkte blootstelling in Europa hebben en een hoge blootstelling in opkomende markten zijn volgens SNS interessant, mits zij ook een sterke balans hebben en solide groeipotentieel. Dat groeipotentieel kan voortkomen  uit de blootstelling aan opkomende markten of vanwege veelbelovende technologie. De geselecteerde aandelen zijn ASMi, DSM en Unilever.

At Risk
In deze categorie plaatst SNS fondsen met een zwakke balans of een sterk optimistische waardering. Hierdoor kan de koers van de fondsen onder druk komen te staan. ASML, Grontmij en Heijmans behoren tot deze categorie.

Bron: ABM Financial News

Doorsturen  |  Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.