Ondernemen met de beste ondersteuning

Beurs

Beursblik: kwartaalcijfers Brunel uitermate sterk

2 november 2012 - De kwartaalcijfers van Brunel zijn “uitermate sterk”, zegt analist Konrad Zomer van Berenberg Bank. “Zowel op omzet als op EBIT niveau kwamen de cijfers 13 procent boven de consensus uit,” aldus Zomer. De analist merkt daarbij op dat de EBIT 1,8 miljoen euro aan eenmalige posten bevatte, waardoor dit cijfer onderliggend 23 miljoen euro en niet de gerapporteerde 21,2 miljoen euro bedroeg. Volgens Zomer was er daarnaast onderliggend sprake van een juist hogere brutomarge als er wordt gecorrigeerd voor de eenmalige posten en een negatief werkdageffect. In Nederland wist Brunel met een omzetgroei van 2 procent marktaandeel te winnen in een krimpende markt, stelt Zomer. Zomer hanteert een Kopen aanbeveling en koersdoel van 45,00 euro voor de specialistische detacheerder. Brunel sloot donderdag op 37,75 euro.

Bron: ABM Financial News

Doorsturen  |  1 reactie

Reacties

van dalen

15-11-2012 08:41  |  

l.s.

Ik zoek een overzicht van uitzendbureau's waarop ik kan zien wat het marktaandeel in NEDERLAND is van de top 5 nederlandse uitzendbureau's. Kunt u mij helpen???

Dank

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.