Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Gaat de Aston Martin V12 Zagato echt weer in productie?

22 april 2019 - Die honderdjarige verjaardag van Zagato wordt uitbundig gevierd. Niet alleen Aston Martin komt met een stel hyperexclusieve cadeautjes, ook het designhuis zelf doet een gelimiteerde duit in het zakje. Zagato neemt de Vantage V12 Zagato weer in productie, ditmaal ook als speedster.

Onder de naam Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged"¦ en ademhalen"¦ worden negentien coupés en negentien speedsters gebouwd. Niet door Zagato zelf, maar door het Duitse AF Racing AG, dat ook verantwoordelijk is voor de nieuwe Aston Martin Vantage DTM.

TweelingHet woord 'twins' in de naam suggereert overigens dat de auto's alleen als paartje te koop zijn, zoals de Aston Martin DBZ Centenary Collection, maar daarover is Zagato niet duidelijk. Over specificaties wordt eveneens gerept, maar die zullen ongetwijfeld gelijk zijn aan de originele Vantage V12 Zagato.

Villa d'EsteDat model werd in 2011 voorgesteld op het Concorso d'Eleganza Villa d'Este en was gebaseerd op de Aston Martin V12 Vantage, die werd aangedreven door de 5,9 liter V12 uit de DBS. Er zouden 150 exemplaren van de 517 pk sterke sportwagen worden gebouwd, maar dat werden er niet meer dan 101.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.