Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

26 november 2018 - Voor de 2019-editie dongen maar liefst 38 nieuwkomers mee voor de titel Auto van het Jaar. Tijdens een tweede stemronde zijn er daarvan nog maar 7 over. Dit zijn die finalisten!

Zelden was er zo'n melange aan Auto van het Jaar-finalisten. Eén vierdeurs sedan, één sportcoupé (jawel!), twee SUV's (maar die totaal verschillend van elkaar zijn) en drie vijfdeurs hatchbacks (die niet allemaal op hetzelfde niveau opereren). Is zo'n kleurrijk pluimage ooit voorgekomen bij de mondiale autoverkiezing?

Welke is jouw favoriet?
Om welke 7 finalisten het gaat? Wel, wat te denken van de Peugeot 508, Alpine A110, Jaguar I-Pace en Citroën C5 Aircross plus de Ford Focus, Kia Ceed en Mercedes A-klasse? Met name die A110 is hoogt opmerkelijk, want vrijwel nooit haalde een sportieveling de einderonde. Te krap, te onpraktisch, te kostbaar en dus niet geschikt om op 4 maart tot Auto van het Jaar 2019 gekroond te worden. Of heeft de 60-kopige jury daar ditmaal andere gedachten over? We zijn benieuwd. Jij? Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.