Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Nieuwe BMW 3-serie ook meteen met M Performance Parts

2 oktober 2018 - Op een nieuwe M3, zelfs de potente 340i, is het nog wel eventjes wachten. Maar maakt BMW het wachten daarop een stuk dragelijk voor de liefhebbers. In Parijs presenteert het merk namelijk ook al de nieuwe 3-serie voorzien met M Performance Parts.

Geheel volgens traditie presenteert BMW de nieuwe 3-serie met optionele M Performance Parts in een maagdelijk witte lak. Zo komen de zwarte M-goodies namelijk extra lekker uit de verf, zeker onder die o zo felle beurslampen. Ook de bekende driekleur van BMW M (lichtblauw/donkerblauw/rood) doet het altijd goed in combinatie met wit. Al kom je die bij de nieuwe 3 enkel op de remklauwen tegen, en die zijn brandweerrood uitgevoerd.

Enkel cosmetisch
Het programma M Performance Parts omvat een complete aero-kit die niet minder dan 10 afzonderlijke componenten telt: een voorsplitter, diffuser, zij-skirts, achterklepspoiler, dorpels, spiegelkappen en nog veel meer. Je kan kiezen tussen glanzend zwart kunststof of 'naakt' koolstofvezel. Een set uitlaatpijpen is dan weer vervaardigd uit een mix van carbon en titanium. Velgen zijn er in diameters van 18 en 20 inch. De keuze is reuze dus, maar voor serieus motorgeweld moet je toch echt nog even geduld opbrengen.

Slechts een opwarmertje
Binnenin zijn er nog meer extra's. Een sportiever stuurwiel, schakelpeddels in koolstofvezel, sierlijsten in datzelfde materiaal, speciale vloermatten en zelfs specifieke sfeerverlichting. Maar er is nog veel meer, en gekker. Het M-palet omvat namelijk tevens bandenwarmers, een montagestuk voor een actiecamera en een sleutelhoesje in leder.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.