Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Groen licht voor Porsche 911 Speedster

1 oktober 2018 - Niet dat er iemand aan twijfelde, maar nu is het in elk geval officieel: de 911 Speedster die Porsche aan het begin van afgelopen zomer toonde gaat in productie. Er zullen 1.948 exemplaren worden gebouwd.

Porsche onthulde op 8 juni 2018 de nieuwe 911 Speedster. Een datum die niet zomaar was gekozen, want exact 70 jaar eerder registreerde het merk de Porsche 356 'Nr. 1' Roadster. Porsche's allereerste Speedster daarentegen volgde 6 jaar later, maar daar wilde het nu niet op wachten. Mede omdat de huidige 911-generatie binnenkort aftaait en op deze manier een daverend afscheid te geven.

Hertitage Design Package
Was de 911 Speedster enkele maanden geleden nog getooid in een nogal klassieke tenue vol retro-achtige details. Die laatste is gebleven, maar voor de gelegenheid is de koets nu in het rood gehuld. Een kleur die verwijst naar de 911 Speedster van eind jaren tachtig.Maar niet getreurd. De nieuwe 911 Speedster komt beschikbaar met het Heritage Design Pakket. Dat is ontworpen door Porsche Exclusive Manufaktur en geeft klanten nog meer personalia. Porsche geeft bovendien aan dat de Speedster het eerste model is waarop dit 'nostalgische' optiepakket verkrijgbaar zal zijn. Hiermee wordt de indruk gewekt dat er nog meer modellen zullen volgen.De bouw van de Porsche 911 Speedster vangt begin 2019 aan. Een prijs is nog niet bekend. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.