Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Infiniti QX30 heeft prijskaartje

31 mei 2016 - Zonder veel bombarie heeft Infiniti de QX30 bij haar dealers binnengereden. En daar hoort natuurlijk prijzen bij.

Infiniti Nederland heeft officiële dealers in Amsterdam en Rotterdam en daar is de QX30, die werd gepresenteerd op de Autosalon van Genève, per direct te bezichtigen en proef te rijden. Motorisch kan het palet niet simpeler; er is slechts één motorvariant beschikbaar en dat is de 2.2d-diesel met 170 pk. Een 7-traps automaat is standaard, net als Infiniti's Intelligent All-wheel Drive Systeem.

De prijzen
De Infiniti QX30 is er in twee uitrustingniveaus. De voordeligste versie heet Premium en is verkrijgbaar vanaf € 50.700,-. Wil je meer luxe dan kan Infiniti nog de Premium Tech naar voren schuiven. De prijs hiervan start bij € 55.420,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.