Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Aston Martin DB11 al vele malen blind gekocht

7 maart 2016 - De Aston Martin DB11 staat nog niet eens een week in de prijslijsten en het Britse merk schreeuwt al van de daken dat het een immens succes is. En daar is niets arrogants aan.

Over de afgelopen 5 jaar bezien verkoopt Aston Martin rond 2.300 auto's per jaar. In 2014 en 2015 waren er dat zelfs nauwelijks meer dan 1.600 stuks. Oftewel, het Britse merk kan wel een verzetje gebruiken. En dat krijgt het van de nieuwe DB11 die momenteel als primeur schittert op de Autosalon van Genève.

Droomstart
Want wat blijkt: al 1.400 mensen hebben een order voor de DB11 geplaatst zonder een meter daarin gereden te hebben. Dat is bijna 90% van de totale jaarproductie! Nogal wiedes dat de Britten dit hoog van de toren blazen. Daarnaast geeft Aston Martin aan dat nog eens 500 personen hun serieuze interesse naar de DB11 hebben uitgesproken. En nu maar hopen dat het allemaal waar is (geen buitenstaander kan het bevestigen namelijk). Gegund wordt het de Britten zeker.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.