Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Bentley Mulsanne Grand Limousine: 6,5 meter weelde op wielen

29 februari 2016 - Stel je wilt met vier personen in de allerhoogste vorm van luxe vervoerd worden. Budget speelt geen rol, uitstraling wel. Tsja, dan kun je bijvoorbeeld bij de Mulliner-afdeling van Bentley aankloppen. En dat is precies wat er een tijdje geleden gebeurde met deze Mulsanne Grand Limousine als resultaat.

De briefing bij Bentley's Mulliner-afdeling was simpel: 'bouw een auto waarin vier personen een gelijkwaardige vorm van comfort ervaren'. Het ervaren team ging met deze opdracht aan de slag en ontwierp, ontwikkelde en bouwde deze unieke Mulsanne Grand Limousine. Een auto die ruim een meter langer is dan de al 5,5 meter strekkende 'gewone' Mulsanne. De hoogte nam ook toe, met 79 mm om precies te zijn.

Private jet-gevoel
Die extra meter is volledig ten goede gekomen aan de achterpassagiers. Bentley creëerde er plaats voor vier personen die tegenover elkaar zitten in een opstelling die nog het meeste doet denken aan het interieur van een private jet. Dankzij een speciale glazen wand is met een druk op de knop de bestuurder van de passagiers te scheiden. Communiceren gaat vervolgens via een intercom.

Rijdend kantoor
Het interieur is rijkelijk voorzien van hout, leer en prachtige zachte tapijten. Daar voegde Mulliner bovendien iPad-opladers/docks aan toe evenals houten uitklaptafeltjes en een flessenkoeler met kristallen glazen. Het perfecte rijdende kantoor toch?Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.