Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Tegenslagen rond Apple's auto stapelen op

25 januari 2016 - Dat een auto ontwikkelen niet zonder slag of stoot verloopt (en al helemaal niet als het je eerste is), ervaart Apple momenteel als geen ander. Het project, Titan genaamd, kampt met behoorlijk wat tegenslagen die met de dag heftiger lijken te worden.

Diende eerder deze week al projectleider Steve Zadesky zijn ontslag in (hoewel naar eigen zeggen vanwege persoonlijke redenen), nu luiden de mediakoppen dat er een acute vacaturestop is rond Apple's Project Titan. Het besluit om geen nieuwe medewerkers meer aan te nemen komt van de directie, die zijn onvrede heeft uitgesproken over de gang van zaken. Op dit moment werken al zo'n duizend mensen aan de 'iCar' die het heeft gemunt op de modellen van Telsa, maar natuurlijk ook de EV's van andere automerken. Althans, dat wordt gedacht, want Apple kennende is het uiterst summier met informatie rond producten in ontwikkeling.

BMW
Maar het rommelt dus flink bij het autoteam van Apple, waardoor de geplande introductie in 2019 in het gedrang zou kunnen komen. Er gaan zelfs verhalen de ronde dat Apple de tegenslagen zo beu is, dat inmiddels wordt overwogen om samen te werken met een bewezen autofabrikant. Het oog van de Amerikaanse technologiegigant zou daarbij gevallen zijn op BMW en de i3 in het bijzonder. Of de Duitsers hier iets voor voelen, is niet bekend.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.