Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Porsche Boxster en Cayman krijgen andere namen

9 december 2015 - Het is aftellen naar de vernieuwde Boxster en Cayman en Porsche geeft nu alvast aan dat die (iets) andere namen hebben.

De vernieuwde Porsches zullen straks door het leven gaan als 718 Boxster en 718 Cayman. Een nummer dat niet zomaar uit de lucht komt vallen, maar een directe verwijzing is naar de gelijknamige racer die eind jaren '60 furore maakte in de racerij en een doorontwikkeling was van de bekendere 550 Spyder.

Viercilinder bevestigd
De nieuwe namen bevestigen meteen dat de Boxster en Cayman zullen worden uitgerust met nieuwe viercilinders, een gerucht dat al tijden de ronde ging. De oer-718 beschikte immers ook over een viercilinder, maar zonder turbo. De 718 Boxster en 718 Cayman zullen daarover wel beschikken.De vernieuwde Porsche Boxster en Cayman maken binnenkort hun opwachting en zullen medio 2016 bij de dealer staan.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.