Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Nederland heeft eerste Porsche Classic Centre

24 november 2015 - Heteren, of preciezer gezegd Porsche Centrum Gelderland, maakt zich op voor de opening van het eerste officiële Porsche Classic Centre ter wereld.

Volgens Porsche rijdt bijna driekwart van de Porsches die geproduceerd zijn sinds 1948 nog rond. Als dat zo moet blijven, vergt dat speciale aandacht en vakkennis. Tussen de 356 en de onlangs vernieuwde 911 Carrera is er immers heel veel veranderd. Nu kun je met je klassieke Porsche ook terecht bij Porsche Centra met een Classic-label, maar daar sta je wel tussen de rijders van een Panamera of Cayenne. Bij het nagelnieuw uit de grond gestampte Classic Centre in Heteren (bij Arnhem) is er enkel oog voor klassieke Porsches.

Speciale vakkennis en documentatie
'Porsche Classic heeft een speciaal scholings- en trainingstraject ontwikkeld, dat alle medewerkers doorlopen. Zij kunnen teruggrijpen op originele documentatie en tekeningen, gedetailleerde beschrijvingen en hebben vaak jarenlange ervaring met de klassiekers uit Stuttgart-Zuffenhausen. Bovendien beschikken zij over gereedschap dat speciaal voor klassieke Porsches is ontwikkeld', zo laat Porsche Centrum Gelderland trots weten. Morgen worden de deuren van het nieuwe Classic Centre officieel geopend onder toeziend oog van een Porsche-delegatie uit Duitsland.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.