Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Stevige (meer)prijs voor Evoque Convertible

22 november 2015 - De orderboeken worden pas geopend vanaf het voorjaar van 2016, maar nu al wil Land Rover de prijzen melden van de eigenaardige Range Rover Evoque Convertible.

Al vanaf dag één (toen het nog een concept was) maakt de Range Rover Evoque Convertible de tongen goed los. Want een SUV 'onthoofden' en daarna als productiemodel op de markt brengen, dat durven niet veel autofabrikanten. Van de doorgaans conservatieve Britten verwacht je het al helemaal niet snel, en daarom verrast Land Rover dan ook vriend en vijand. En kennelijk heeft dat z'n prijs.

Prijzen
Om je niet langer in spanning te houden: de open Evoque is er vanaf € 67.970,-. Geen koopje dus en zomaar eventjes 17 mille duurder dan een vergelijkbaar uitgeruste Evoque Coupé met 150 pk sterke dieselmotor. De 180 pk sterke versie van de TD4-diesel is er vanaf € 70.910,-. Liever benzine tanken? Weet dan dat je minstens € 83.040,- moet meebrengen naar de dealer.Qua luxe zit je wel meteen behoorlijk comfortabel. De Evoque Convertible wordt namelijk enkel geleverd als SE Dynamic en HSE Dynamic en met standaard 9-traps automatische transmissie en vierwielaandrijving. De absolute topper is de 2.0 Si4 240 pk HSE Dynamic, goed voor een prijs van € 89.340,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.