Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Mercedes-Benz C-klasse Zakenauto van het Jaar 2016

24 september 2015 - Tijdens het Driving Business Event in het Kasteel Vanenburg te Putten is de Mercedes-Benz C-klasse uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2016. De Jaguar XE werd tevens in het zonnetje gezet als Beste nieuwkomer.

De jury van de jaarlijkse verkiezing prees de Mercedes-Benz vanwege zijn hoge kwaliteit op het gebied van comfort, rijeigenschappen en veiligheid. Ook werd de C 350 e kort aangehaald. Deze plug-in hybrid " die dit jaar in aanmerking komt voor 7% bijtelling " heeft de Duitse fabrikant geen windeieren gelegd. De andere nominaties waren voor de Audi A3, BMW X5, Mercedes-Benz E-klasse en de Renault Clio. De aanmoedigingsprijs van Beste Nieuwkomer ging dit jaar naar de Jaguar XE.

Bedrijfsauto van het Jaar
Naast het succes van Mercedes-Benz in de personenauto-tak had ook het bedrijfsauto-gedeelte reden voor feest. De vakjury verkoos de nieuwe Vito als Bestelauto van het Jaar 2016. Met name het dealernetwerk van de Mercedes-Benz Vans viel in de smaak bij de jury. Daarnaast werd de compleetheid aan aandrijflijnen en de uitstraling van de Vito geroemd. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.