Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

3 september 2015 - Mercedes-AMG brengt de nieuwe C 63 Coupé Edition 1 in stelling. Deze speciale uitvoering van de onlangs onthulde C 63 Coupé moet het debuut van de Mercedes-AMG C 63 DTM op de IAA in Frankfurt luister bijzetten.

De nieuwe Mercedes-AMG C 63 Coupé en C 63 S Coupé zijn beiden vanaf heden ook verkrijgbaar als 'Edition 1'. De Duitse fabrikant levert de speciale uitvoering in twee smaken, waarbij het eerst variant enkel voorbehouden is aan de C 63 S Coupé. Dit exemplaar is " net zoals op de bijgeleverde beelden " uitgevoerd met een designo matgrijze 'Magno Selienite' laklaag. Ook de gele striping, de matzwarte wielen met gele randen en keramische remschrijven behoren toe aan dit exclusieve model.

Racegevoel
De tweede variant is minder opvallend van opzet. In plaats van de fel gekleurde striping monteert Mercedes-AMG op dit exemplaar matgrijze stickers met zwart/grijze lichtmetalen wielen. Deze uitvoering is " net als de eerste versie, tevens uitgerust met het AMG Night Package. Dit pakket bestaat uit tal van hoogglans zwarte details, zoals bijvoorbeeld het paneel in de A-stijlen en de raamlijsten. Ook in het interieur wordt het exclusieve racegevoel doorgetrokken met gele stiksel, sportstoelen met nappaleder en een speciaal stuurwiel. Technisch voert Mercedes-AMG geen wijzigingen door. Behelpen was het echter al niet met de geblazen V8 met minimaal 476 pk of, in het geval van de S-variant, 510 pk. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.