Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Over een sloep gesproken: Rolls-Royce Phantom Nautica

20 augustus 2015 - De Rolls-Royce Phantom heeft er weer een one-off bij: de Nautica, bestemd voor een schippers die ook om het land niet in zeven sloten tegelijk lopen.

Rolls-Royce komt tegenwoordig om de haverklap met een speciale uitgave of een uniek model op de proppen. Dit om uit te pakken met de fineerkunsten van haar ambachtslieden en de vaste hand van de schilder van de koetswerkmotieven. Dat soort zaken. Ditmaal is er een Phantom die geïnspireerd is op een klassiek luxejacht. Eentje voor schippers dus. Compleet met gouden kompas in een dashboard-lade.

Voor anker
Bijzonder is ook de two-tone kleurstelling van de Nautica. Met bovenaan Arabian Blue en onder Arabian White. Als chic tussendoortje is er de bekende coachline, ditmaal voorzien van een ankermotief. Vanbinnen is de unieke Phantom natuurlijk ook aangepakt. Hier prijkt speciaal Tudor Oak-fineer, extra houtinleg en keert het anker-logo terug. Om het meubilair is Forest Fall-leer gezoomd.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.